Разные журналы по кулинарии

TTT22

Турист
Credits
1,030
6a0d034102fc.jpg

Название: Рецепты к Пасхе от "Тайны звезд"
Номер выпуска/год: № 12 СВ (март-май), 2019
Издательство: ООО "Лайт Пресс Украина"
Страниц: 28
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 54,29 Мб

В этом спецвыпуске оригинальные кулинарные рецепты к Пасхе - лучшие идеи для щедрого застолья, традиции и новинки! Милости просим к Светлой трапезе!
"Трапезная. Пасхальное застолье": запеченная свиная грудинка, мясной хлебец в беконе, быстрый кулич с глазурью и цукатами, лимонный кулич, пасха творожная, шоколадная и лимонно-шоколадная*
"Скатерть-самобранка": салат "Трухлявый пень", сдобный пирог со свининой и сыром, куриный рулет с курагой,
Идеи для завтрака * "Главное блюдо" * Закуски: пирог "Барашек", винегрет в тарталетках, ... * "Готовим из птицы": рулеты с вишней, цыпленок с гречкой, конвертики с начинкой... * "Звездная кухня": под звон пасхальный колоколов * "Сладкая жизнь": профитроли со сгущенкой, пасхальные зайцы от Валентины Хамайко*
*Некоторые из рецептов предназначены для диабетиков - домашняя колбаса, буженина из говядины*
Готовим с удовольствием! Приятного аппетита!


d o w n l o a d :
 

TTT22

Турист
Credits
1,030
27b4b3fbaf70.jpg

Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Рік / місяць / номер видання: № 3 (108) березень, 2019
Вид-во: ТзОВ "Редакційні системи"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 58 Мб
Мова: українська

В цьому виданні подаються секрети смачної кухнi: ними дiляться як досвiдченi весiльнi господинi, якi приготували безліч страв на сотнi весiль, так і читачі - наші мами, бабусі та сестри. Кухня об’єднує людей - і тих, хто готує, і тих, хто смакує: тисячі рецептів, сотні продуктів, десятки смаків...

У номері: * Зіркові рецепти * "Готує господиня": курка, фарширована млинцями, пісні голуці-равлики з булгуром, томатна рибка з цукровим буряком, гарбузовий торт, пиріжки "Весняні", манник з родзинками та ін. * "Здорова їжа": енергія із проростків * "Бабусині переписи": кулеша, весільні пиріжки, зглевілий сир * Апетитні закуски (хлібець із сочевиці та грибів, норимакі - рисові завиванці, пісний майонез, ...) * Феєрія салатів * Суп - це корисно * "А що на гаряче? - запіканки, котлети, вироби з борошна, риба, овочі * Пишна випічка: торти, пляцки, хліб, пироги та "дрібне задоволення" * Дитяча кухня * "Шукаю рецепт" * "З усього світу": кухня Італії *


d o w n l o a d :
 

TTT22

Турист
Credits
1,030
7eb935f65f1b.jpg

Назва: Добра кухня
Номер / рік видання: №4 (97) квітень /2019
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 30
Розмір: 47,33 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними и корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів и страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: До великоднього столу
В н о м е р і : * Українські традиції. Збираємо великодній кошик; До святкового столу - паска та крашанки * М’ясне розмаїття * Майстер-клас: кров’янка * Рецепт на замовлення: журек * * Кулінарний екскурс: норвезький "Найкращий у світі торт" * Школа декору: прикраси з тіста * Духмяна випічка * Регіональна кухня: Великдень у Карпатах * Напої: кава * Дитяче меню * Рецепти від читачів * Вишивка: оберіг *

d o w n l o a d:
 

TTT22

Турист
Credits
1,030
b0d0f7703c90.jpg

Название: Люблю готовить № 5 CВ (112/май) 2019
Издатель: ДП "Бурда-Украина"
Страниц: 50
Формат: pdf
Размер: 48,02 Мб
Язык: русский, украинский

Кулинарный журнал из рецептов, присланных в редакцию читателями. Важно и то, что блюда, представленные в этом журнале, готовятся из продуктов, которые доступны каждой семье и всегда есть в любом магазине. По самым интересным рецептам шеф-повар редакции готовит блюда, и их фотографии появляются в журнале со знаком качества: «Проверено. Редакция ЛГ».
Тема номера: Светлая Пасха - готовим праздничный пасхальный стол.
Пасхальная выпечка: куличи, райндлинг - австрийский пасхальный пирог, пасхальный венок * Мастер-класс: пасхальный хлеб с изюмом; творожная пасха с желатином; "Веселые петушки"; свинина с капустой; форель с овощами на гриле * Творожные пасхи * "Советы и секреты": виды глазури для куличей * Салаты * Закуски * "Блюда из мяса": мясной рулет, террин из телятины и индейки, * "Блюда из рыбы": маринованный толстолобик, запеченный карп с орехами, фаршированная горбуша * На горячее * "Десерты и напитки": мороженое, банановые конфеты, трехслойное желе * и много-много другого.

d o w n l o a d:
 

TTT22

Турист
Credits
1,030
085307f4c6dc.jpg

Назва: Готуємо вдома
Номер/рік: № 1, 2019
Видавець: ТОВ "Ко-оп Медіа"
ISSN: 2414-567Х
Формат: pdf
К-ть стор.: 32
Розмір: 31,9 Мб
Мова: українська

"Готуємо вдома" - журнал про смачне життя. 48 перевіренних рецептів.
Фаршировані яйця * "Зустріч для вас": Ектор Хіменес-Браво. Фірмові рецепти * Салати. Пісні салати * "Красивий стіл": ідеї для подачі салатів * Супи: з фрикадельками та брюссельською капустою, з вермішеллю та омлетом * Запіканки * "Страви з овочами та м’ясом": тушкована капуста, баранина з картоплею * Страви з яловичини, курятини * Страви з фаршу * Узбецькі манти * Страви з риби: фрикадельки зі щуки, котлети з білого амура * Страви з печінки * "Розвінчування міфів": скільки ноток у чорного перцю? * Млинці * Рецепти пасок від Євгена Клопотенка: великодній хліб * Домашні сири * Пироги з сухофруктами, вишнями * Кекси, мафіни * Торти*
Смачного!

DOWNLOAD:
 

bigaspid

Турист
Credits
0
Дело вкуса №1(77) (январь 2010)

2dd24d973084.jpg


Название: Дело вкуса
Издательство: Вести
Номер: 77
Месяц / Год: январь 2010
Страниц: 44
Формат: -DjVu
Размер файла: - 26.24 Mb
Язык: русский
Тема номера: зимние супы. 10 лучших рецептов

Описание:
"Дело вкуса" - лучший кулинарный журнал из Израиля, представляет на своих страницах некоторые хитрости кулинарного искусства. Журнал для гурманов будет хорошим подспорьем в приготовлении блюд и напитков.

Скачать:

Deposit

Letitbit


Интересный журнал
 

bigaspid

Турист
Credits
0
085307f4c6dc.jpg

Назва: Готуємо вдома
Номер/рік: № 1, 2019
Видавець: ТОВ "Ко-оп Медіа"
ISSN: 2414-567Х
Формат: pdf
К-ть стор.: 32
Розмір: 31,9 Мб
Мова: українська

"Готуємо вдома" - журнал про смачне життя. 48 перевіренних рецептів.
Фаршировані яйця * "Зустріч для вас": Ектор Хіменес-Браво. Фірмові рецепти * Салати. Пісні салати * "Красивий стіл": ідеї для подачі салатів * Супи: з фрикадельками та брюссельською капустою, з вермішеллю та омлетом * Запіканки * "Страви з овочами та м’ясом": тушкована капуста, баранина з картоплею * Страви з яловичини, курятини * Страви з фаршу * Узбецькі манти * Страви з риби: фрикадельки зі щуки, котлети з білого амура * Страви з печінки * "Розвінчування міфів": скільки ноток у чорного перцю? * Млинці * Рецепти пасок від Євгена Клопотенка: великодній хліб * Домашні сири * Пироги з сухофруктами, вишнями * Кекси, мафіни * Торти*
Смачного!

DOWNLOAD:
Довольно познавательно
 

bigaspid

Турист
Credits
0
78cafaf5d82d.jpg

Название: Люблю готовить №10 (октябрь) 2008
Издатель: "Бурда-Украина"
Страниц: 68 (без рекламы)
Формат: pdf
Размер: 22.87 MB
Язык: русский+украинский

Кулинарный журнал, из рецептов присланных в редакцию читателями. Важно и то, что блюда, представленные в этом журнале, готовятся из продуктов, которые доступны каждой семье и всегда есть в любом магазине — и городском, и сельском. По самым интересным рецептам шеф-повар редакции готовит блюда, и их фотографии появляются в журнале со знаком качества: «Проверено. Редакция ЛГ».

СКАЧАТЬ:
скачать - депозит
скачать - турбобит

Люблю журналы на украинском
 

bigaspid

Турист
Credits
0
ff059fabcf54.jpg

Солись, солись, рыбка!
Серия:
Кулинарный сборник газеты "Особенности национальной рыбалки"
Выпуск: #5
Издатель: Шульц В.В.
Год: 2005
Страниц: 64
Формат: pdf
Размер: 25.64 MB

Тематический кулинарный журнал с массой разнообразных рецептов для будней и праздников.

DOWNLOAD:
** -- dfiles -- **
** -- turbobit -- **
Хорошая информация
 

TTT22

Турист
Credits
1,030
2733f68a42b7.jpg

Назва: Смачно та просто
Номер/рік: № 2 лютий 2019
Видавець: ТОВ «ВД "Кузя"»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 61,68 Мб
Мова: українська

"Смачно та просто" - кулінарне видання з листів читачів, щоб популяризувати здобутки української кухні, відроджувати кулінарні традиції різних регіонів країни. Це обмін цікавими оригінальними рецептами улюблених страв, корисними ідеями, секретами традиційної та національних кухонь світу.
Сьогодні в меню:
"Пригощає господиня" (салат із тунця, кабачкова піца, торт «Баунті», чізкейк, мілкшейк та ін.) * «Корисний продукт»: мак * Салати та закуски * "Ситне друге": запечені рулетики в беконі з чорносливом, кальмари, фаршировані кус-кусом, свинина з вишнею, "палочки" з яловичини, ... * "Апетитне асорті":макаронна запіканка, гарбузовий казан з гуляшем, печінка з апельсинами, крокети з начинкою, штрудель із капустою з лаваша, ...* "Несолодка випічка": дріжджові кекси, цибулеві булочки, коблер, сосиски в тісті дріжджові * "Солодощі": яблучний пиріг, медівник, цукрове печиво, капкейки лимонні, пиріжки з яблуками, чорничний десерт та ін. *
Смачного!


DOWNLOAD:
 

TTT22

Турист
Credits
1,030
db904345b958.jpg

Название: Царь-кулинар
Номер:
№ 21-22 (357-358)/23-24 (359-360)
Изд-во: Тернопіль: "Діана плюс"
ISSN: 1995-8730
Страниц: 8+8
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 30,61 Мб

Тема номера #21-22: «Яблочные пироги»: пирог из фаршированных яблок, ленивый, песочный, с яблочным пюре и кремом, с бисквитом, с сыром или сырной корочкой, на рассыпчатом тесте, пай, с посыпкой (штрейзелем), пирог закрытый с яблоками, ревенем или крыжовником, яблочно-медовый.*
Тема номера #23-24 : «Обжорка»: маскарпоне в домашних условиях, панир - домашний сыр, лепешки, картофельный рулет, свинина по-степному, болгарские "ругувачки", ека, блинная закуска, плацынды, "правильное тесто" для вареников и пельменей, рис по-индийски, пицца и др.

Газета «Царь-кулинар» - это подборка кулинарных рецептов на определенную тему. Рецепты приготовления блюд нужны не только молодым хозяйкам, но и тем, у кого стаж на кухне уже приличный, потому что всегда хочется чем-нибудь удивить своих близких или попробовать что-то новенькое. На страницах газеты "Царь-Кулинар" можно найти как оригинальные, так и простые рецепты, секреты кулинарного мастерства. Ни одна хозяйка не останется равнодушной к этой газете, которая поможет стать настоящим "царем" на кухне.
Быстро! Вкусно! По карману!
Приятного аппетита!!


d o w n l o a d :
Царь-кулинар № 21-24:

ИЛИ​
 

TTT22

Турист
Credits
1,030
3215f47f42d3.jpg

Название: Кулинарный мир. СВ - 200 лучших рецептов консервации
Издательство: ФЛП Соболь Ю.В.
Формат: pdf
Количество страниц: 48
Размер: 46.9 Мб
Язык: русский

Кулинарный журнал с несложными и очень вкусными рецептами. Выпуски самой разнообразной тематики.
Тема номера: «Домашний погребок. Летние заготовки»:
• Советы по консервированию овощей и фруктов (подготовка продуктов и тары)
• черешня (варенье, компот, маринованные фрукты)
• малина (компот, варенье, джем, сироп, желе, в собственном соку)
• ежевика (варенье, пюре, в собственном соку, конфитюр)
• черника (компот, джем, пюре, желе, в собственном соку)
• голубика (компот, пюре, заготовка без сахара)
• красная смородина (варенье, сырой джем, компот, в собственном соку, засахаренная или замороженная)
• черная смородина (варенье, компот, сироп по-чешски, мармелад, маринованная в собственном соку)
• вишня (варенье, компот, желе, мармелад, цукаты, маринованная, в собственном соку, сушеная или вяленая)
• абрикос (варенье, компот, желе, мармелад, повидло, цукаты, вяленые)
• алыча (варенье, компот)


d o w n l o a d:
 

TTT22

Турист
Credits
1,030
4e84cd44d30e.jpg

Назва: Добра кухня
Номер / рік видання: № 5 (98) травень /2019
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 30
Розмір: 48,48 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними і корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів і страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: Дивовижні страви з молодої капусти - супи, салати, закуски, основні страви, випічка.
В н о м е р і : * "Рецепт на замовлення": корисні інгредієнти * "Майстер-клас": куліш на багатті * "Кулінарний екскурс": курчата "Рішельє" * "Школа декору": ягоди і фрукти в глазурі * Духмяна випічка * "На гостину - до родини" * "Напої": з куркумою * * Рецепти від читачів * Вишивка: узор на сорочку *

d o w n l o a d:
 

TTT22

Турист
Credits
1,030
dfb027772c35.jpg

Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Рік / місяць / номер видання: № 5 (110) травень, 2019
Вид-во: ТзОВ "Редакційні системи"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 63,37 Мб
Мова: українська

В цьому виданні подаються секрети смачної кухнi: ними дiляться як досвiдченi весiльнi господинi, якi приготували безліч страв на сотнi весiль, так і читачі - наші мами, бабусі та сестри. Кухня об’єднує людей - і тих, хто готує, і тих, хто смакує: тисячі рецептів, сотні продуктів, десятки смаків...
У номері: * Зіркові рецепти * Готує господиня: фуршетна закуска, шпинатно-малиновий пляцок, сирні троянди, жульєн в кошичках, фітнес-печиво, трайфл... * "На часі": збираємося на пікнік! * Апетитні закуски (печінково-м’ясна запіканка, пряний домашній сир, ...) * Феєрія салатів * Суп - це корисно * "А що на гаряче? - м’ясо, зеленина, крупи, овочі * Пишна випічка: торти, пляцки, хліб, пироги та "дрібне задоволення" * Парад десертів * Дитяча кухня * "З усього світу": кухня Шрі-Ланки *

d o w n l o a d :
 

TTT22

Турист
Credits
1,030
2d820c5a296b.jpg

Назва: Смачно!
Номер / рік видання: № 3 СВ, 2018
Вид-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 37,49 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформація про корисні продукти і здорове харчування, про харчування дітей і немовлят, а також величезна кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: "Страви з м’яса" – серед безлічі рецептів неодмінно знайдеться той, що припаде до душі саме вам!
*Закуски (пастрома, карпачо, буженина у мультиварці, мариноване сало)* Салати*
*Страви зі свинини* *Страви з яловичини* *Страви з телятини* *Страви з баранини**Страви з курятини* *Страви з індички**Страви з кролятини* *Шашлики ** Випічка з м’ясом *
Ви неодмінно з цього випуску поповните свою кулінарну скарбничку! І нехай усі ваші кулінарні експерименти будуть вдалими!! Нехай кожен день буде по особливому смачним!

d o w n l o a d :
 
Сверху