Разные журналы по кулинарии

TTT22

Турист
Credits
1,030
64fba9fb6d99.jpg
b435423f3999.jpg

Название: Царь-кулинар
Номер:
№ 16 (352)/18 (354)
Изд-во: Тернопіль: "Діана плюс"
ISSN: 1995-8730
Страниц: 8
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 26,42 Мб+30,61 Мб

Тема номера #16 : «Cладости»: печеные яблоки, фруктовый салат, груши в вине, апельсиновый крюшон, глинтвейн, профитроли, шарлотка, банановый десерт, торты "Графские развалины", "Яблоки на снегу" и другие вкусняшки.
Тема номера #18 : «Дешево и вкусно»: баклажаны, жаренные с яйцами, гренки, грибы в сметане с помидорами, закуска из творога с орехами и чесноком, редька со сметаной, рыба, маринованная с зеленью, гуляш, овощные запеканки, пельмени с овощной начинкой, сырники вареные и др.
Газета «Царь-кулинар» - это подборка кулинарных рецептов на определенную тему. Рецепты приготовления блюд нужны не только молодым хозяйкам, но и тем, у кого стаж на кухне уже приличный, потому что всегда хочется чем-нибудь удивить своих близких или попробовать что-то новенькое. На страницах газеты "Царь-Кулинар" можно найти как оригинальные, так и простые рецепты, секреты кулинарного мастерства. Ни одна хозяйка не останется равнодушной к этой газете, которая поможет стать настоящим "царем" на кухне.
Быстро! Вкусно! По карману!
Приятного аппетита!!


d o w n l o a d :
Царь-кулинар № 16 (352) :
Царь-кулинар № 18 (354) :

ИЛИ​
 

TTT22

Турист
Credits
1,030
651baf573c9d.jpg

Назва: Смачно та просто
Номер видання: № 11 листопад 2018
Видавець: ТОВ «ВД "Кузя"»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 58,78 Мб
Мова: українська

Кращі страви української кухні!
Сьогодні в меню:
"Пригощає господиня" (галета з помідорами, шинкою та сиром, мариновані мідії, бастурма, сирні палички з прованськими травами, шведський хліб, гарбузово-яблучний торт, десерт "Фрезьє" та ін.) * "Корисний продукт": морква * Салати та закуски * "Ситне друге": рулетики зі скумбрії, ризото, риба "Капрезе", картопляні пиріжки, кролик, тушкований у вині, запіканка з макаронами та грибами, курячий гуляш ... * "Апетитне асорті": сирні булочки, пшоняний крупеник, середземноморський хліб, грибний суп, паштетна ковбаса, журавлинний соус, рисові кульки "фрі", ... * "Солодощі": шарлотка з динею, булки-равлики з корицею, шоколадний кекс, маковий пиріг, гарбузовий хліб та інш.*
Смачного!

DOWNLOAD:
 

TTT22

Турист
Credits
1,030
931f19bfe997.jpg

Назва: Смачно та просто
Номер видання: № 12 грудень 2018
Видавець: ТОВ «ВД "Кузя"»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 48,09 Мб
Мова: українська

Кращі страви української кухні!
Сьогодні в меню:
"Пригощає господиня" (фарширована курка "Галантин", хатинка з печінкових млинців, салат із кальмарами, пиріжки з гарбузово-картопляного тіста, "а-ля хачапурі", рулет зі щуки з овочами, морквяний рулет, штрудель з яблуками, новорічний "Медівник", еклери із заварним кремом та інш.) * "Корисний продукт": грейпфрут * Салати та закуски * "Ситне друге": курка в гірчиці, курячі ніжки в мандариновому соусі, лящ із цибулею, рибні котлети, печінковий рулет із сиром, ... * "Напої": глінтвейн, гарячий шоколад із медом, ег-ног * "Солодощі до свята": медові пряники, домашнє "Рафаело", святковий торт "Монпасьє", пряничний кекс із фруктами, святковий рулет із марципаном, гранатовий десерт, шоколадно-вершковий торт із гранатом без випічки, кекси з корицею та яблуками та інш.*
Смачного!

DOWNLOAD:
 

TTT22

Турист
Credits
1,030
db4bb38ab15a.jpg

Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Рік / місяць / номер видання: № 12 (105) грудень, 2018
Вид-во: ТзОВ "Редакційні системи"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 57.3 Мб
Мова: українська

В цьому виданні подаються секрети смачної кухнi: ними дiляться як досвiдченi весiльнi господинi, якi приготували безліч страв на сотнi весiль, так і читачі - наші мами, бабусі та сестри. Кухня об’єднує людей - і тих, хто готує, і тих, хто смакує: тисячі рецептів, сотні продуктів, десятки смаків...

У номері: * Зіркові рецепти * Готує господиня: грибний крем-суп, кутя багата, картопляні пиріжки, голубці з гречкою, мариновані шампіньйони, м’ясний рулет з чорносливом, начинені курячі шийки, сирник,.. * Святкові оздоби: різдвяно-медівникові ідеї * Апетитні закуски - з оселедця * Феєрія салатів * "А що на гаряче? - крупи, м’ясо, запіканки, картопля * Пишна випічка: торти, пляцки, пироги та "дрібне задоволення" * Парад десертів * Феєрверк напоїв * Дитяча кухня * "З усього світу": магія італійського Різдва

d o w n l o a d :
 

TTT22

Турист
Credits
1,030
4d303271db95.jpg

Название: Готовим для любимых от "Тайны звезд"
Номер выпуска/год: № 4 СВ (февраль-март), 2019
Издательство: ООО "Лайт Пресс Украина"
Страниц: 28
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 49,63 Мб

В этом спецвыпуске оригинальные кулинарные рецепты - "Готовим для любимых" - Суперидеи к дню святого Валентина и 8 Марта!
Праздничные угощения для щедрого застолья: кулинарные шедевры для вашего стола. Некоторые из рецептов предназначены для диабетиков.
Угощения для двоих * Идеи для завтрака * * "Главное блюдо": мясной рулет с яйцом, праздничная "корона", слоеное заливное... * "Идеи для романтического ужина" * "Звездная кухня" * "Трапезная": праздничный стол на 8 Марта * "Подаем красиво" * "Сладкая жизнь": тирамису, шоколадная галета с вишней, полезное печенье на ржаной муке, домашние конфеты...*
Приятного аппетита!


d o w n l o a d :
 

TTT22

Турист
Credits
1,030
1690ee93efae.jpg

Назва: Смачно!
Номер / рік видання: № 7 СВ, 2017
Вид-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 36,49 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформація про корисні продукти і здорове харчування, про харчування дітей і немовлят, а також величезна кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: "Млинці, омлети, деруни" - секрети приготування найтонших млинців, найпухкіших оладків, найніжніших сирничків.
*Млинці - шпинатні, шоколадні, рожеві, запіканка з млинців, бендерики з м’ясом, яблучні, бананові*
*Оладки - овочеві, з какао, сирні...*
*Сирники - ванільні, лимонні, картопляні, пікантні, парові...*
*Деруни - вівсяно-картопляні, з лососем, в горщику, цибулеві...*
*Омлети*
Ви неодмінно з цього випуску поповните свою кулінарну скарбничку! І нехай усі ваші кулінарні експерименти будуть вдалими!! Нехай кожен день буде по особливому смачним!

d o w n l o a d :
 

TTT22

Турист
Credits
1,030
dd17a61b286b.jpg

Назва: Роксолана-порадниця
Номер/рік: № 10 (23), 2018
Видавець: Л.П. Легеньковська
Формат: pdf
К-ть стор.: 36
Розмір: 43,64 Мб
Мова: українська

"Роксолана-порадниця" - тематичний журнал систематизованих порад на всі випадки життя.
Тема номера: "Субпродукти" - все, що можна приготувати з печінки, серця, язика та інші. Кращі рецепти та поради.
- Перші страви з субпродуктів;
- Секрети приготування ліверу. Ліверні рецепти;
- Печінка: страви з курячої, свинячої, яловичої печінки;
- Страви з язика, серця та легень, нирок *
Смачного!

DOWNLOAD:
 

TTT22

Турист
Credits
1,030
2e7ff82e90ea.jpg

Название: Готовим вкусно!
Год / выпуск: 2018/ № 9 (180)
Издатель: ФЛП Васильченко А.С.
Формат: pdf
Размер: 34,56 Мб
К-во стр.: 64
Язык: русский

"Готовим вкусно! Делаем для себя" от Советчицы - журнал для тех, кто любит вкусно приготовить, вкусно поесть, вкусно угостить друзей. Кулинарное издание для радушных хозяек, в котором рассказывается, как принимать гостей и сервировать стол. В каждом номере кулинарные рецепты изысканных и повседневных блюд. 100 рецептов и полезных советов!
Тема номера: "Лето в банке"
* "На первое": пикантный овощной суп, зеленый картофельный суп, суп с цукини, грибной суп, ... * "Фруктовые салаты" * "Закуски" * Салаты мясные * Мучные блюда (капустные блины, картофельные оладьи, морковные оладьи, оладьи из овсяных хлопьев, оладьи из кабачков с сыром) * Икра и паштеты * Гарниры: тушеная капуста, овощное жаркое, брокколи с чили, морковь, запеченная с орехами, ... * Выпечка: фокачча, банановые кексы, яблочно-карамельный пирог, клафути абрикосовый, тыквенный манник, блинно-пирожки с творогом, шоколадный медовик * Макаронные изделия * Рыбные блюда: минтай, карп, судак, из рыбного филе, * Блюда из птицы * Блюда с фруктами * Рецепты из конверта * Рецепты в картинках * "Календарь здорового питания": Лунный календарь**


DOWNLOAD:
 

TTT22

Турист
Credits
1,030
346050e6604c.jpg

Название: Сучасна кухня
Номер: № 1 січень, 2019
Изд-во:ДП "Бурда-Україна"
Страниц: 84
Язык: українська
Формат: pdf
Размер: 73.6 Мб

«Сучасна кухня. Кращі страви на щодень» - кулінарне видання призначене для тих, хто любить готувати і прагне вдосконалити свою майстерність, керуючись порадами професіоналів. Це журнал для тих, хто закоханий в кулінарію, для кого це хобі, професія і пристрасть. Щономера: захопливі сезонні рецепти, неймовірно апетитні фото, цікаві та пізнавальні статті про продукти – у тому числі й екзотичні, способи їх приготування, репортажі на кулінарну тематику із різних країн, розкриваються тонкощі приготування окремих страв, даються корисні поради.
На сторінках видання окрім доступних і цікавих рецептів, є оригінальні і вишукані страви.Тут є рецепти по розділах: «На часі», «Хіт місяця»: імбир, «Про запас»: кумп’як - м’ясо в’ялене, «Продукт»: крупа, «З записника Вікторії»: МК: королівська рибка, «Гастрономічні ідеї»: коронна страва, «Акценти», «Делікатес сезону»: корінці, «На здоров’я»: кокос, «Кондитерська майстерня», «Смак подорожі»: Єрусалим, ін.

d o w n l o a d :
 

TTT22

Турист
Credits
1,030
9e709cc9bbe8.jpg

Назва: Смачно та просто
Номер видання: № 1 січень
Рік видання: 2019
Видавець: ТОВ «ВД "Кузя"»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 57,84 Мб
Мова: українська

"Смачно та просто" - кулінарне видання з листів читачів, щоб популяризувати здобутки української кухні, відроджувати кулінарні традиції різних регіонів країни. Це обмін цікавими оригінальними рецептами улюблених страв, корисними ідеями, секретами традиційної та національних кухонь світу.
Сьогодні в меню:
"Пригощає господиня" (пікантна буженина, балик та суджук, десерт із гарбуза, чеський рулет, різдвяне поліно та ін.) * "Різдвяне меню": вареники, кутя, узвар, запечені карасі, голубці, печені яблука із сиром ...) * Салати та закуски * "Ситне друге": запечений рулет із філе індички з грибами, яблуками і розмарином, плов у рукаві, ... * "Апетитне асорті": шведські фрикадельки, картопляна тортилья, запіканка рисова із сочевицею та гарбузом, рибний паштет з грибами ... * "Солодощі": шоколадні трюфелі, торт "Червоний оксамит", дріжджові круасани, лимонний торт, десерт "Зимова вишня" та ін. *
Смачного!

DOWNLOAD:
 

TTT22

Турист
Credits
1,030
3f16380f7243.jpg

Назва: Роксолана-порадниця
Номер/рік: № 11 (24), 2018
Видавець: Л.П. Легеньковська
Формат: pdf
К-ть стор.: 36
Розмір: 37,46 Мб
Мова: українська

"Роксолана-порадниця" - тематичний журнал систематизованих порад на всі випадки життя.
Тема номера: "Крупи" - секрети приготування та найкращі рецепти. Крупи є прекрасною основою для каш, гарнірів до м’ясних і рибних страв, присутні і в салатах, супах, домашній випічці. Додаючи в страви будь-які крупи, ви збагачуєте раціон корисними речовинами та чудовим смаком.
* Гречка (овочевий суп, з фрикадельками, биточки, гречані котлети, з грибами, каша для діабетиків, тюфтелі, крепи - французькі гречані млинці, оладки з гречаного борошна, круп’яник, запіканка, гранола з гречкою) * Пшоно (властивості; куліш, юшка, запіканка з чорносливом, пшоняна каша, голубці) * Рис (поради з приготування; харчо, різотто, голубці, лаханорізо) * Перловка (розсольник, харчо, плов з куркою, вегетаріанські котлети) *
Смачного!

DOWNLOAD:
 

TTT22

Турист
Credits
1,030
af603ca67fe5.jpg

Назва: Добра кухня
Номер / рік видання: № 11 (92) листопад, 2018
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 30
Розмір: 47,8 Мб

Прості кулінарні шедеври на кожен день! - кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Цей журнал для справжніх господинь, які прагнуть тішити своїх близьких смачними і корисними стравами! У журналі зібрано класичні кулінарні рецепти, оригінальні рецепти від читачів та страви національних кухонь народів світу, а також кулінарні поради, інформація про корисні продукти та здорове харчування тощо.
Тема номера: "Горіхові акценти" - меню з горіховим смаком.
* "Поради дієтолога" * "Рецепт на замовлення": квасна капуста * "Кулінарний екскурс": пахлава * МК: курячий рулет* "Школа декору": мастики та глазур для тортів * Духмяна випічка * "На кухні великих кулінарів": Є. Клопотенко * "Напої": зігріють у негоду * Дитяче меню * Рецепти від читачів * "Вишивка": "Золота осінь" *
Смачного!


d o w n l o a d:
 

TTT22

Турист
Credits
1,030
028dccab67e5.jpg

Название: Люблю готовить № 3 (159/март) 2019
Издатель: ДП "Бурда-Украина"
Страниц: 50
Формат: pdf
Размер: 44,04 Мб
Язык: русский

Кулинарный журнал из рецептов, присланных в редакцию читателями. Важно и то, что блюда, представленные в этом журнале, готовятся из продуктов, которые доступны каждой семье и всегда есть в любом магазине. По самым интересным рецептам шеф-повар редакции готовит блюда, и их фотографии появляются в журнале со знаком качества: «Проверено. Редакция ЛГ».
Тема номера: Детское меню.
Меню сезона * Мастер-класс: мясные рулеты с бананами; пшено с овощами; творожные рогалики * Быстро и недорого * "Кулинарная мастерская": творим для маленьких * "Праздничное застолье" * "Аптека на кухне": гранат * "Готовим в умной технике" * "Рецепты красоты": лавровый лист * "История блюда": птичье молоко * С выдумкой * "Национальная кухня": лагман, катлама * "Сладкая жизнь" * "Хозяйке на заметку": пицца * и много-много другого.

d o w n l o a d:
 

TTT22

Турист
Credits
1,030
49e8acb28dd9.jpg

Название: Люблю готовить № 4 (160/апрель) 2019
Издатель: ДП "Бурда-Украина"
Страниц: 50
Формат: pdf
Размер: 47,35 Мб
Язык: русский, украинский

Кулинарный журнал из рецептов, присланных в редакцию читателями. Важно и то, что блюда, представленные в этом журнале, готовятся из продуктов, которые доступны каждой семье и всегда есть в любом магазине. По самым интересным рецептам шеф-повар редакции готовит блюда, и их фотографии появляются в журнале со знаком качества: «Проверено. Редакция ЛГ».
Тема номера: Пасхальное меню: куличи, пасхи, блюда для праздничного застолья.
Меню сезона * Мастер-класс: закусочный паштет * Быстро и недорого * "Кулинарная мастерская" * "Аптека на кухне": овсянка * "Готовим в мультиварке": ячневая каша, хек с овощами, суп с плавленым сыром и моцареллой * "Рецепты красоты": кунжут * "История блюда": крабовый салат * С выдумкой * "Национальная кухня": чахан - японский плов, касадилья, немецкие творожные хлебцы * "Сладкая жизнь": пирог, брауни, пасхальный венок * "Хозяйке на заметку": соусы * и много-много другого.


d o w n l o a d:
 

TTT22

Турист
Credits
1,030
7746ede4d06f.jpg

Название: "Кулинария"
Номер: № 2 (68) февраль- № 3 (69) март
Год: 2019
Издатель: ПП "Друк-Сервіс"
К-во стр.: 8+8
Язык: русский
Формат: pdf
Размер: 43,59 Мб

Девиз издания - "С нами жизнь вкуснее!"
Всеукраинское издания - тематическое приложение к газете "Газета для жінок".
Рецепты домашних, хорошо известных или, наоборот, каких-то оригинальных новых блюд.
в номере - горячие бутерброды, салаты, хот-дог, аджика с яблоками, рыбный суп, блины - сырные, с селедкой, грибные рулеты, тушеная капуста, пирог с брынзой и зеленью, минтай в сметане, жульен, крученики, куриная колбаска с печенью, телятина в грибах, праздничный хлеб, сметанно-медовый кулич, пасхальный заварной кулич, пасха с конфетами, творожный кулич на соде, слоеная ореховая сдоба, шоколадно-апельсиновая паска, шоколадные трилистники, тортик из печенья и фруктов, сладкие лавашные конвертики, бисквит на лимонаде, пасхальный кулич *
рецепты для мультиварок - плов, солянка, куриная грудка, гуляш, сало, картофель на луковой подушке, кофейный бисквит и другие интересные рецепты.


d o w n l o a d :
 
Сверху